Διατροφή 700 χιλ. ευρώ ζητά η Τζίνα Αλιμόνου

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ Τζίνας Αλιμόνου και Παύλου Βαρδινογιάννη συνεχίζεται, με το διαζύγιο να μην έχει ακόμη εκδοθεί. Στις 30 Μαρτίου σημειώθηκε το τελευταίο δικαστήριο για την κηδεμονία των παιδιών, το οποίο δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town, η Τζίνα Αλιμόνου ζητά ως διατροφή από τον πρώην σύζυγό της 700 χιλ. ευρώ.

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης επεσήμανε στο δικαστήριο: «Πληρώνω κάθε μήνα όλα τα έξοδα των τεσσάρων παιδιών μου. Τα σχολεία τους, τους γιατρούς τους, τη σίτιση, τα ιδιαίτερα μαθήματά τους και τις δύο συνολικά νταντάδες που τα φροντίζουν. Έξοδα που υπολογίζονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ». Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ποσά που φτάνουν τα 50.000 ευρώ μηνιαίως, συνολικά 600.000 ευρώ τον χρόνο.

Εκτός από αυτά, είναι και τα χρήματα που ζητάει η ίδια η Τζίνα Αλιμόνου, γύρω στις 7.000 ευρώ μηνιαίως, για τα προσωπικά της έξοδα. Ταυτόχρονα ζητάει να διαχειρίζεται η ίδια τα χρήματα που δίνονται για τη φροντίδα των παιδιών και για τις ανάγκες του σπιτιού.

Όταν ακούστηκαν οι απαιτήσεις της Τζίνας Αλιμόνου στο δικαστήριο, η πρόεδρος της έδρας είπε: «Τι ήρθατε εδώ να δικάσουμε; Αφού πληρώνονται ήδη υπέρ το δέον όλα τα έξοδα των παιδιών». «Θέλω να αποφασίζω εγώ πώς θα διαθέσω αυτά τα χρήματα», ήταν η απάντηση της ηθοποιού.

Σύμφωνα με την επίσημη δικογραφία, που έχει στη διάθεσή του το Down Town, οι βασικές μηνιαίες ανάγκες που επικαλείται η Τζίνα Αλιμόνου είναι αναλυτικά οι παρακάτω:

-2,638 ευρώ τον μήνα για λειτουργικά έξοδα του σπιτιού και διατροφή
-1,000 ευρώ τον μήνα για ατομική υγιεινή και κομμωτήριο
-2,150 ευρώ τον χρόνο για ιατρικούς λόγους και εξετάσεις
-100 ευρώ τον μήνα για επισκέψεις σε εστιατόρια – θέατρα – σινεμά
-250 ευρώ τον μήνα για γιορτινά δώρα σε φίλους
-1,800 ευρώ τον μήνα για δόση δανείου (σ.σ. σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο ποσό αφορά σπίτι που αγοράστηκε για τη μητέρα της κ. Αλιμόνου, ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον κ. Βαρδινογιάννη)
-1,600 ευρώ τον χρόνο για την ιδιωτική της ασφάλιση
-400 ευρώ τον χρόνο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου
-750 ευρώ τον χρόνο για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου
-1,000 ευρώ τον χρόνο για τη συντήρηση του αυτοκινήτου
-2,000 ευρώ τον χρόνο για διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού